Kunstløftet

Kunstløftet / Artikler og debatt

6 barn om MiniØya

Miniøya 2013, amfiscenen.

Miniøya 2013, amfiscenen.

Hvordan er det å være på MiniØya, og hva er det du har mest lyst til å gjøre på festival?

Ella (6 ½ år) og Mari (6 ½ år) 


 

Ella: Bra. Det morsomste til nå var å lage buttons som man kan sette på jakka. Med streker og et bilde i midten. Jeg var på festivalen i fjor også, og da var det masse giraffer her. Jeg gleder meg aller mest til å høre på de som vant MGP junior i fjor. 
 
Mari: Jeg synes også det morsomste var å lage merker. Noe av den beste musikken jeg vet er egentlig Black Keys, men de spiller ikke her. Jeg vil gjerne komme tilbake på festival en annen gang også. 

August (8 år)


 

Det er veldig kult å være her, fordi det er mange ting man kan gjøre mens man hører på musikken. Det er begge deler som er bra. Jeg har laget knuter og nett, og så gleder jeg meg til å høre på Timbuktu. Jeg liker rapmusikk. 
 

Niclas (9 år) 


 

Det beste ved å være her er å spise sukkerspinn og sånn. Jeg skal høre på To dråper vann. Jeg har ikke vært på denne festivalen før, men jeg har vært på en annen festival med både rockemusikk og mange barn.
 

Lavrans (5 ½ år) og Mathias (6 år)


 

Lavrans: Jeg liker alt vi kan spise, og at vi kan komme inn i teltene og få diplomer for å gjøre ting. Også skal jeg høre på Timbuktu. Det er andre gang jeg er her, så jeg har hørt ham spille før også.
 
Mathias: Vi har vært inne i jazzteltet med teater og forskjellig musikk. Der skjedde det masse. Jeg har også vært på festivalen før. Jeg liker at det er så masse godteri man kan spise her.
 

Embret Rognerød er frilansjournalist.


blog comments powered by Disqus

eksternt

Nettsted for anmeldelser av den viktigste skjønn- og faglitteraturen for barn og unge som utgis av norske forlag. 
gå til >>

 

Nettidsskrift for kritikk av profesjonell
kunst for barn og unge.
gå til >>