Kunstløftet

Kunstløftet / Artikler og debatt

UKAF

Intervju og filming av Ernesto Neto. Foredrag ved Ernesto Neto. Omvisning på Ernesto Neto-utstillingen ved Hanne Beate Ueland. Skjermbilde av hjemmesidene. Trykkverksted. Omvisning. Street art-omvisning.

Ungdomskunstklubben UKAF (Ung Kunstarena Astrup Fearnley Museet) var en plattform for ungdom mellom 14 og 20 år med interesse for kunst.

Gjennom kunstklubben UKAF inviterte Astrup Fearnley Museet ungdom til gratis arrangementer som omvisninger, gallerirunder, workshops, filmvisning og treff med kunstnere og kuratorer.
 
I 2013 ble dette prosjektet videreutviklet da Astrup Fearnley Museet gikk inn i et samarbeid med Nasjonalmuseet – Museet for samtidskunst og Kunstnernes Hus, og etablerte «Plot/Oslo».
 
De tre institusjonene representerer et mangfold innen formidling av samtidskunst i Oslo, og vi inviterer ungdom i alderen 15 til 25 år til å bli nærmere kjent med samtidskunstfeltet. Sammen arrangerer vi gratis aktiviteter som omvisninger, workshops, ekskursjoner, filmvisninger og treff med kunstnere og kuratorer.

Nettsiden Plot/Oslo er også et treffsted for kunstinteressert ungdom fra hele landet, og gir muligheter til å dele egne kunstverk, lage fotoblogger eller skrive tekster om kunst.
 
Plot/Oslo består også av et råd av unge mellom 15-25 år som er med på å utvikle Plot/Oslos program og aktiviteter.
 

blog comments powered by Disqus

eksternt

Nettsted for anmeldelser av den viktigste skjønn- og faglitteraturen for barn og unge som utgis av norske forlag. 
gå til >>

 

Nettidsskrift for kritikk av profesjonell
kunst for barn og unge.
gå til >>