Hopp til innhold

Informasjonsmøte om kreativ næring i Kristiansand

Kulturrådet inviterer til et åpent informasjonsmøte i Kristiansand, om tilskuddsordningene for kulturell og kreativ næring.

26. april 2018 kl. 11:30 - 13:00

Legg arrangementet i min kalender

CoWorks, Markensgate 8, Kristiansand

Kulturrådet

Meld deg på

Påmeldingsfrist er 23. april. Møtet er gratis med påmelding. Begrenset antall plasser.

Kulturrådet skal bidra til at norske kunstnere og kulturaktører oppnår økte inntekter gjennom kunstnerisk virksomhet. Kulturrådet lanserte i fjor to helt nye ordninger for kulturell og kreativ næring, les mer her.

Formålet med møtet er å gi informasjon til potensielle søkere om tilskuddsordningene, men også å få innspill og spørsmål fra kulturfeltet.

Første tildeling i satsingen ble offentliggjort før jul,og den største enkeltbevilgningen i runden, med en bevilgning på 1,5 mill. for to år, gikk til Sørnorsk kompetansesenter for musikk (SØRF). Prosjektet har nå endret tittel til Entreprenørskap i Kunst og vil bli presentert av prosjektleder Solveig Toreid Knudsen:

Entreprenørskap i Kunst er et samarbeidsprosjekt mellom Sørf - kompetansesenter for musikk, Scenekunst Sør, Norsk forfattersentrum Sørlandet og Agder kunstsenter. Målet med prosjektet er å styrke kunstneres muligheter for økte inntekter ved å utvikle næringsgrunnlaget for aktører i og rundt de fire kunstretningene musikk, scenekunst, litteratur og billedkunst på Agder. Det skal utvikles nye samarbeid, virksomhetstyper, metoder og arenaer, og det som skapes skal nå et større publikum.

Se alle tildelinger til kreativ næring i 2017 her.