Hopp til innhold

Innspillsmøte om regionale sentre og nettverk for musikk

Kulturrådet inviterer til innspillsmøte om regionale sentre og nettverk for musikk under by:Larm, 3. mars.

Brak er et av de regionale kompetansesentrene for musikk. Foto: Brak live

Brak er et av de regionale kompetansesentrene for musikk. Foto: Brak live

3. mars 2017 kl. 09:00 - 11:00

Legg arrangementet i min kalender

Kulturrådets lokaler i Mølleparken 2, Oslo

Kulturrådet

Se strømmingen i et større vindu.

Kulturrådet har fått i oppdrag av Kulturdepartementet å bidra til å utvikle og styrke de regionale sentrene og kompetansenettverkene for musikk. Det gjelder de regionale jazz- og folkemusikksentrene, samt kompetansesentrene og nettverkene mellom sentrene i hver region. Kulturrådet arbeider med å kartlegge sentrenes virksomhet og regionale forutsetninger og muligheter. I denne prosessen inviterer Kulturrådet aktørene i feltet til å komme med kommentarer til et innspillsnotat om sentrene og deres betydning og framtid i musikkfeltet. 

Innspillsnotat

For bedre å belyse sentrenes betydning og fremtid i musikkfeltet, inviterer Kulturrådet åpent aktørene i feltet til å komme med innspill til innspillsnotatet under. Notatet redegjør for bakgrunn og historikk, og inneholder vurderinger, spørsmål og forslag.

Innspillsnotat om utvikling av de regionale kompetansesentrene for musikk (pdf)

Frist for innspill er 3. april 2017. 

Innspillsmøte

Aktørene i musikklivet inviteres til å holde korte innlegg som innspill til Kulturrådets arbeid, med utgangspunkt i et notat som sendes ut 23. februar. Notatet redegjør for bakgrunn og historikk til sentrene, og inneholde blant annet noen vurderinger fra utvalget og fremmer spørsmål og forslag som Kulturrådet ber om innspill til.

Program

Ordstyrer: Martin Eia-Revheim, leder i Faglig utvalg for musikk, og rådsmedlem i Kulturrådet

09.00 Velkommen – ved Agnes Kroepelien, leder for musikkseksjonen.

09.10 Informasjon om oppdraget – ved Martin Eia-Revheim, og Preben von der Lippe, fagansvarlig i musikkseksjonen

09.25 Innspill à 5 minutter fra aktører i musikkfeltet

10.45 Spørsmål og kommentarer

Meld på innlegg!

Vi håper på innlegg fra et bredt tilfang av aktører, musikere, organisasjoner og utdanninger i musikkfeltet, og fra regional og kommunal forvaltning.

Påmelding

Påmelding til deltakelse sendes til Preben von der Lippe, preben.von.der.lippe@kulturradet.no innen 28. februar. Husk å bekrefte om du skal holde innlegg. Det blir gitt fem minutter til hvert innlegg. Vi ber innlederne sende sine innspill skriftlig etter seminaret, og senest innen fristen 3. april.

Ved stor pågang kan bli aktuelt å begrense antall deltakere, og de som holder innlegg vil bli prioritert. Det kan det bli aktuelt å begrense deltakelse for virksomheter til én person. Møtet vil bli strømmet direkte.

Kontaktperson

Preben von der Lippe