Om Kulturrådet

Om Kulturrådet

Aktuelt

Kulturrådet har flyttet

Foto: Ilja Hendel

Foto: Ilja Hendel

Kulturrådet har flyttet i sommer. Flyttelasset gikk den 4. juli, og fra og med mandag 8. juli finner du oss i Mølleparken 2. Besøksadressen er ny, men postadressen forblir den samme.


Vis Norsk kulturråd i eit større kart

Kapasitet og åpningstider i sommer

Kulturrådet holder åpent i sommer fra kl 08:00-15:00. I perioden 4.-7. juli holder vi imidlertid stengt pga. flytting. I tilknytning til flyttingen er det mye som må på plass i vårt nye hus. Arkiv, IT, saksbehandlersystem og annet administrativ verktøy skal integreres i Mølleparken, og alle våre 130 ansatte skal installere seg på nye kontorplasser. Dette betyr at Kulturrådet vil ha noe redusert kapasitet utad i hele juli. Vi beklager dette, men håper på forståelse for situasjonen.

- Ambisjonen er at Kulturrådet fungerer som normalt fra august. Vi er rett og slett veldig stolte av våre nye lokaler, og ser fram til besøk fra fjern og nær, sier Kulturrådets direktør Anne Aasheim.

Følg med på våre nettsider, facebook og twitter for å holde deg oppdatert om hva som skjer. Vi kan også nås på telefon 21 04 58 00.

Industrilokale i ny drakt

Kulturrådet har overtatt leieretten til 4.000 m2 av det gamle spinneri- og veverilokalet ved Akerselvas bredd.

- Vi gleder oss til å flytte inn i et moderne kontorfellesskap der alle medarbeiderne er lokalisert i samme hus, sier Aasheim.

Mølleparken 2 er et gammelt fabrikkbygg fra 1913. Bygget var først veveri og fargeri, deretter bygd om til trykkeri og igjen gjort om til kontorlokale. Lokalet består av en fløy der hele fagadministrasjonen sitter samlet, i tillegg til et eget område med mange møterom og en rådssal.

Offentlig transport til Kulturrådet

Det er flere ulike ruter til Kulturrådets lokaler i Mølleparken 2, vi anbefaler å gå fra et av disse stoppestedene:

  • Alexander Kiellands plass: Buss 21, 33, 34, 54 og 55B.
  • Sannergata: Buss 21 og 33.
  • Biermannsgate: Trikk 11, 12 og 13.
  • Birkelunden: Trikk 11, 12 og 13. Buss 30.
  • Lilleborg kirke: Buss 20

Finn riktig avgang til Kulturrådet med Ruters søk:

Kontakt

Prosjektleder Atle Faye
Kommunikasjonsrådgiver Siri C. Brockmeier

 

 


blog comments powered by Disqus