Hopp til innhold

Dialogmøte for konsertarrangører og musikkfestivaler i Møre og Romsdal

Kulturrådet inviterer til dialogmøte for konsertarrangører og musikkfestivaler i Ålesund 29. august.

29. august 2019 kl. 13:00 - 15:00

Legg arrangementet i min kalender

Hotel Scandic Ålesund, Molovegen 6, 6004 Ålesund

Kulturrådet

I forbindelse med høstens søknadsbehandling av søknader skal Norsk kulturråds musikkutvalg for arrangør- og festivalstøtte holde et av sine møter i Ålesund. Vi inviterer i den anledning konsertarrangører og musikkfestivaler i Møre og Romsdal til dialogmøte torsdag 29. august kl. 13. Møtet vil ha ordningene Arrangørstøtte musikk og Musikkfestivaler som tema.

Les mer om støtteordningen Arrangørstøtte musikk her.

Les mer om støtteordningen Musikkfestivaler her.

Møtet finner sted på Hotel Scandic Ålesund, Molovegen 6, 6004 Ålesund, i tidsrommet 13.00-15.00. Det vil bli enkel servering med kaffe, te og frukt. Formålet med møtet er dialog om musikkarrangør- og musikkfestivalfeltet i fylket og å gi arrangører informasjon om Kulturrådets forvaltning av tilskuddsordningene.

Vi oppfordrer deltagere til å sende inn spørsmål før møtet, slik at disse kan være utgangspunkt for dialogen med Kulturrådet. Disse spørsmålene kan sendes til nanna.fusager.larsen@kulturrad.no. Deltagere står selvfølgelig fritt til å stille spørsmål til administrasjonen og fagutvalget også under møtet. 

Påmelding innen onsdag 12. august!

Følg denne lenken for påmelding.

Det er i utgangspunktet kun anledning å stille to representanter per arrangør. Kulturrådet har ikke anledning til å dekke eventuelle reiseutgifter.

Programmet offentliggjøres etter påmeldingsfristen i august.

Eventuelle spørsmål vedrørende møtet kan rettes til nanna.fusager.larsen@kulturrad.no, eller tlf. 21 04 59 75.