Hopp til innhold

Dialogmøte med konsertarrangører i Nordland

Kulturrådet inviterer konsertarrangører i Nordland til dialogmøte torsdag 30. august kl. 13. Møtet vil ha ordningen Arrangørstøtte musikk og helårig konsertarrangering som tema.

30. august 2018 kl. 13:00 - 15:00

Legg arrangementet i min kalender

Kammersalen i Stormen Konserthus, Storgata 1B, 8006 Bodø

Kulturrådet

I forbindelse med høstens søknadsbehandling av søknader skal Norsk kulturråds musikkutvalg for arrangørstøtte holde et av sine møter i Bodø. Vi inviterer i den anledning konsertarrangører i Nordland til dialogmøte torsdag 30. august kl. 13. Møtet vil ha ordningen Arrangørstøtte musikk og helårig konsertarrangering som tema.

Det vil bli enkel servering med kaffe, te og frukt. Formålet med møtet er dialog om arrangørfeltet i fylket og å gi konsertarrangører informasjon om Kulturrådets forvaltning av tilskuddsordningen.

Vi oppfordrer deltagere til å sende inn spørsmål før møtet, slik at disse kan være utgangspunkt for dialogen med Kulturrådet. Disse spørsmålene kan sendes til vidar.brathen@kulturrad.no. Deltagere står selvfølgelig allikevel fritt til å stille spørsmål til administrasjonen og fagutvalg under møtet. Kulturrådet ønsker at dialogen og spørsmålene skal være så relevant som mulig for alle deltagere. Vi oppfordrer derfor også til at eventuelle spørsmål om utfallet av behandlingen av enkeltsøknader ikke tas opp i plenumsdiskusjonene og at disse rettes til saksbehandlere utenfor møtet.

Les mer om arrangørstøtteordningen for musikk her

Program

13.00 Velkommen og presentasjonsrunde av Musikkutvalget for arrangør- og festivalstøtte v/ Jan Ole Otnæs, utvalgsleder og rådsmedlem
13.10 Kort innføring i arrangørordningen, de siste endringer i retningslinjene og redegjørelse for hva som vektlegges i vurderingen av søknader v/ Hanne Rekdal, administrativ ordningsansvarlig i Norsk kulturråd.
13.30 Spørsmålsrunde og dialog om ordningen v/ Jan Ole Otnæs (ordstyrer)

 

Påmelding

Meld deg på

Påmelding innen onsdag 15. august.

Det er i utgangspunktet kun anledning å stille to representanter per arrangør. Kulturrådet har ikke anledning til å dekke eventuelle reiseutgifter.