Hopp til innhold

Digitalt informasjonsmøte om kulturell og kreativ næring

Før søknadsfristen 2. mars inviterer vi til informasjonsmøte om våre tilskuddsordninger innen kulturell og kreativ næring.

27. januar 2021 kl. 10:00 - 11:00

Legg arrangementet i min kalender

Digitalt på Zoom

Kulturrådet

Strømmes

Siden 2017 har Kulturrådet bevilget 86 millioner kroner til aktører innen kulturell og kreativ næring, som omfatter arkitektur, design, film, kulturvern, litteratur, mote, musikk, scenekunst, spill og visuell kunst.

Kulturrådet har to tilskuddsordninger som retter seg direkte mot kulturell og kreativ næring – en mot virksomheter og en mot institusjonsfeltet. Midlene skal bidra til langsiktig styrking av økonomien for den kulturelle og kreative næringen i Norge. Neste søknadsfrist for tilskuddsordningene er tirsdag 2. mars, og før den inviterer Kulturrådet til et digitalt informasjonsmøte om ordningene.

Program

  • Roger Johansen presenterer tilskuddsordningen utviklingsprogram for kulturinstitusjoner. Den er for etablerte kulturinstitusjoner som ønsker å utvikle nye verktøy og modeller med vekt på det digitale markedet.
  • Arnaud Fontaine presenterer tilskuddsordningen næringsutvikling og kompetanseprogrammet Ovasjon. Disse er for virksomheter som samarbeider med kunstnere og jobber innen distribusjon, markedsføring, formidling og salg av kulturelle og kunstneriske uttrykk.

Møtet vil foregå på Zoom, og er gratis og åpent for alle, men vi krever at du melder deg på. Det er mulig å stille spørsmål i kommentarfeltet under møtet.

 

Meld deg på informasjonsmøtet her

Informasjon om ordningene

Les mer om kreativ og kulturell næring

Les mer om ordningen utviklingsprogram for kulturinstitusjoner

Les mer om ordningen næringsutvikling

Les mer om utviklingsprogrammet Ovasjon