Hopp til innhold

Frokostseminar om kultursamarbeid i Polen

Polen har det største kunst- og kulturprogrammet under EØS-midlene, og den første utlysningen åpner 25. november. Fredag 29. november inviterer Kulturrådet til frokostseminar om nettopp dette kulturprogrammet og utlysningen!

29. november 2019 kl. 10:00 - 12:00

Legg arrangementet i min kalender

Nye Graah, Kulturrådet

Kulturrådet

Strømmes

Følg strømmingen her

Fra november 2019 og frem til 2022 vil det være tre utlysninger innen kunst- og kulturfeltet i Polen, med mer enn 12 millioner euro i potten. De tre utlysningene vil bli temmelig like og alle prosjekter skal inkludere en norsk partner. Den første utlysningen åpner 25.november.  

I det polske kulturprogrammet er publikumsutvikling, kulturelt entreprenørskap og inkludering av minoriteter prioriterte temaer. Hoveddelen av prosjektet vil foregå og ledes fra Polen, men arrangementer og aktiviteter kan også foregå i Norge. 

Prosjektene kan inneholde blant annet kunstproduksjoner, turneer, utstillinger, studiebesøk, kompetanseheving med workshops og konferanser i begge land. Søkere må ha sitt hovedvirke innenfor kulturfeltet, og er åpent for alle kunstformer. Utdanningsinstitusjoner innenfor kunst- og kulturfeltet kan også delta.

Det vil bli servert kaffe og boller.

 

Grip mulighetene disse midlene gir og kom på frokostseminar fredag 29. november fra kl 10.00-12.00 for å lære mer om hvordan du som norsk kunst- eller kulturaktør kan delta i et EØS-prosjekt i Polen.

 

Program:

  • Velkommen v/Kulturrådet
  • Opening remarks v/ den polske ambassaden i Oslo
  • Key note om Polen i dag sett fra et litterært ståsted v/Julia Wiedlocha
  • Informasjon om mulighetene for kunst- og kultursamarbeid i Polen gjennom EØS-midlene v/Kulturrådet
  • Prosjekteksempel v/Kunsthall Grenland