Hopp til innhold

Informasjonsmøte og Åpen dag i Oslo - Kreativt Europa

Skal du søke støtte eller ønsker informasjon om EUs kulturprogram Kreativt Europa? Da kan du komme på informasjonsmøte og / eller lage en avtale om råd og individuell veiledning.

Scenekunstbruket deltar i Kreativt Europa prosjektet TEEN. Foto: Mariell Lind Hansen

Scenekunstbruket deltar i Kreativt Europa prosjektet TEEN. Foto: Mariell Lind Hansen

13. juni 2019 kl. 10:00

Legg arrangementet i min kalender

Mølleparken 2, Oslo

Kulturrådet

Kreativt Europa er EUs program for støtte til kunst -og kulturaktører og kreative næringer. Kulturrådet er norsk kontaktpunkt for programmet og holder informasjonsmøter, søknadskurs og gir veiledning i individuelle møter.

Vi arrangerer et informasjonsmøte fra kl 10.00 - 11.30 med informasjon om Kreativt Europa og dine muligheter for å søke fra programmet. Påmelding til informasjonsmøtet skjer gjennom denne lenken. 

I etterkant av møtet åpner vi for veiledning (påmelding). Alle som ønsker veiledning for sitt prosjekt eller mer informasjon kan henvende seg for å gjøre en avtale. Det kan være for å lufte ideer om et prosjekt, få konkret tilbakemelding om ditt prosjekt eller få veiledning i søknadsskriving.

Det er begrenset antall plasser for veiledning, så avtal tid over e-post med Kine Robertsen og Per Dehlin (trykk på navn for å sende e-post for å avtale tid). 

Ta en titt på disse 10 tipsene for å lykkes i Kreativt Europa.

Følg oss gjerne på Facebook for oppdateringer.