Hopp til innhold

Informasjonsmøte: Omlegging av Kirkemusikkordningen

Kulturrådet inviterer til informasjonsmøte om omlegging av kirkemusikkordningen, som fra og med 2020 blir integrert i Kulturrådets øvrige musikkordninger.

Trygve Seim og hans Rumi songs er blant de mange prosjektene som er støttet gjennom kirkemusikkordningen. Foto: Knut Bry

Trygve Seim og hans Rumi songs er blant de mange prosjektene som er støttet gjennom kirkemusikkordningen. Foto: Knut Bry

15. oktober 2018 kl. 14:00 - 15:30

Legg arrangementet i min kalender

Mølleparken 2, Oslo

Kulturrådet

Strømmes

Kulturrådet vedtok i rådsmøtet 25. september å integrere kirkemusikkordningens avsetningen på 8,4 millioner kroner i øvrige ordninger på musikk. Midlene er fremdeles tilgjengelige og søkbare men medfører at søkere fra kirkemusikkfeltet fra og med 2020 må søke andre, relevante støtteordninger på musikkfeltet i henhold til ordningenes retningslinjer.

Klikk her for å følge møtet direkte fra kl. 14.00

Kulturrådet ønsker god dialog med søkere, miljøer og aktører på feltet frem til endringen iverksettes, og vil ta et utvidet ansvar for å følge opp kirkemusikkprosjektene i tiden fremover. Det inviteres i første omgang til åpent informasjonsmøte om omleggingen hvor musikkseksjonen og utvalget vil orientere om endringen og søkemulighetene, og gi en overordnet veiledning til de aktuelle musikkordningene.

Medlemmer av Musikkutvalget for arrangør- og festivalstøtte og fagadministrasjonen i musikkseksjonen vil være tilstede.

Møtet strømmes. Vi ber de fremmøtte ikke ta opp enkeltsaker under møtet. Fagadministrasjonen og utvalg vil være tilgjengelig etter møtet for å veilede enkeltsøkere.

Møtet er stengt for påmelding.

Program

14.00 Velkommen v/ seksjonsleder Agnes Kroepelien
14.05 Om vedtaket v/ rådgiver og ordningsansvarlig Hanne Rekdal
14.20 En overordnet innføring i relevante ordninger på musikk v/ fagansvarlig Preben von der Lippe
14.45 Dialog med deltakere
15.15 Slutt