Hopp til innhold

Informasjonsmøte om kulturell og kreativ næring

I forkant av årets søknadsfrister, inviterer vi til informasjonsmøte om tilskuddsordningene innen kulturell og kreativ næring på Youngs i Oslo. Møtet blir også strømmet.

4. februar 2020 kl. 10:00 - 12:00

Legg arrangementet i min kalender

Youngs (Youngsgate 3, Oslo)

Kulturrådet

Strømmes

Siden 2017 har Kulturrådet bevilget 61 millioner til aktører innen kulturell og kreativ næring. I 2019 ble satsingen styrket til også å omfatte kulturinstitusjoner. I forkant av søknadsfristene i mars og juni, inviterer vi til et samlet informasjonsmøte om tilskuddsordningene.

Meld deg på her

Program

Om deltakerne i panelsamtalen

Linda S. Olsen er ansvarlig for Norsk Billedhoggerforening sitt prosjekt "Vekke markedet i tre faser". Første fase er gjennomført, og har resultert i en profesjonell, eksperimentell salgskanal for skulptur – et digitalt showroom med tilhørende nettbutikk.

Thomas Mala i litteraturagenturet Northern Stories jobber med prosjektet "Norske forfattere på flere publiseringsflater" som handler om å styrke salget av norske forfattere, hovedsakelig innen TV og film.

Magnus Sempler Holte ved Anno - Museene i Hedmark er i gang med et pilotprosjekt for å utvikle ny teknologi og nye museumsopplevelser i formidlingen av 1800-tallets bondekultur i Hedmark. Her tas det i bruk utvidet virkelighet (AR) og spillteknologi for å tilgjengeliggjøre kulturhistorie og tiltrekke seg et større publikum.