Hopp til innhold

Infowebinar: 50 millioner går til kunst- og kultursamarbeid med Polen

Den 16. november lanserer EØS-programmet i Polen mer enn 50 millioner kroner til kunst- og kultursamarbeidsprosjekt med Polen. Kulturrådet inviterer til infowebinar om den nye utlysningen 23. november 2020.

23. november 2020

Legg arrangementet i min kalender

Teams webinar

Strømmes

EØS-midlenes største utlysning er nå åpen

Den 16. november lanserer EØS-programmet i Polen den hittil største utlysningen under EØS-midlene. Mer enn 50 millioner kroner gjøres tilgjengelig til kunst- og kultursamarbeidsprosjekt mellom aktører i Polen og Norge.

Informasjonswebinar

Kulturrådet inviterer til informasjonswebinar på Zoom* om den nye utlysningen 23. november 2020. Seminaret samler informasjon om utlysningen, ressurser for partnersøk, erfaringer fra forrige utlysning og praktiske tips i løpet av en kort time. I tillegg er det anledning for spørsmål.

Klikk her for å melde deg på 

Påmeldingsfrist er satt til torsdag 19. november. Invitasjon til møtet vil bli sendt ut til de påmeldte aktørene ettermiddagen fredag 20. november. 

*Det er ikke nødvendig å laste ned Zoom, eller å ha en bruker. Man kan følge møtet via en nettleser, og skrive inn ønsket navn som vil bli synlig for de andre deltakerne. 

Utlysningstekst publiseres i slutten av november 2020

Programmet i Polen er det største kulturprogrammet under EØS-midlene. Dette er den andre, og største, av tre utlysninger for kunst- og kultursamarbeid under programmet. Den vil ligne på den tidligere utlysningen både i form og innhold, og infoseminarer vil derfor bygge på erfaringer derfra.

Du kan se resultatene fra forrige utlysning her.

Kulturrådet vil dele den nye utlysningsteksten i slutten av november 2020.

Vi håper på å se så mange som mulig, om enn digitalt!