Hopp til innhold
Kreativt Europa

Informasjonsmøte om internasjonale støtteordninger i Bodø: Kreativt Europa, EØS, Nordisk kulturkontakt, BarentsKult

Er du interessert i internasjonalt kultursamarbeid? Vil du lære om finansieringsmuligheter for europeiske prosjekter? Har du en prosjektidé som du ønsker tilbakemelding på? Nordland fylkeskommune, Bodø kommune og Kulturrådet inviterer til informasjonsmøte om internasjonale støtteordninger 19. februar 2020 i Stormen. Kulturrådet er også tilgjengelige for individuell veiledning 20. februar i Kulturrådets lokaler i Dronningens gate i Bodø. Denne veiledningen er nå fulltegnet, men det er venteliste (om noen trekker seg). Det vil også være mulig med speed-date på 10 - 15 minutter i etterkant av informasjonsmøtet kl 14.30. Påmelding nederst på siden.

Foto: Stormen Bibliotek, Bodø. Foto: Per Dehlin, Kulturrådet

Foto: Stormen Bibliotek, Bodø. Foto: Per Dehlin, Kulturrådet

19. - 20. februar 2020

Legg arrangementet i min kalender

Bodø, Stormen bibliotek, Litteratursalen

Nordland fylkeskommune, Bodø kommune, Norsk Kulturråd, Stormen bibliotek

Kulturrådet er nasjonalt kontaktpunkt for kulturdelen av EUs kulturprogram Kreativt Europa og for EØS-midlene. Vi organiserer informasjonsmøter og tilbyr veiledning til norske aktører, med mål om å øke og styrke norsk deltakelse i programmet.

På Informasjonsmøtet 19. februar blir det i tillegg presentasjon av andre internasjonale støtteprogrammer som Nordisk kulturkontakt og BarentsKult. Nord-Norges Europakontor vil være tilstede og orientere om hvordan de støtter nordnorske søkere.

Informasjonsmøtet er åpent for alle kulturaktører som ønsker å samarbeide internasjonalt og som lurer på om Kreativt Europa, EØS eller en av de andre ordningene er noe for dem.

20. februar blir det individuell veiledning der det blir tid til å gå i dybden på ditt prosjekt, uavhengig av hvor du er i prosessen. NB: DISSE MØTENE ER NÅ FULLTEGNET, men du kan sette deg på venteliste. I tillegg er det mulig å møtes til kort prosjektspeed-date fra kl 14.30 - i etterkant av informasjonsmøtet 19. februar.

De som har fått bekreftet veiledning, vil få møte koordinatorene for Kreativt Europa, og kan presentere prosjektidén, få konkrete tilbakemeldinger på prosjektet eller få tips til søknadsskriving hvis du har kommet så langt. Veiledningen retter seg etter dine behov. Hvis du ønsker at vi forbereder oss på noe spesifikt, mottar vi gjerne skriftlig informasjon om prosjektet/ideen i forkant. Send ditt utkast HIT.  Hvis du ikke har avtale, og ønsker å stå på venteliste eller få mulighet til speed-date 19. februar, ta kontakt direkte HER for avtale. 

Sted for veiledningstimer 20.2: Kulturrådets lokaler i Dronningens gate 18, Bodø. Speed-date 19.2. foregår i Stormen bibliotek. 

Om du også skulle ønske veiledning angående EØS-midlene, så er det fint om du tar kontakt med Thea Breivik, som kan gi deg veiledning i dette. Det er fint om det ikke kommer i konflikt med tiden du har avtalt med oss. Det er også mulig å få veiledning på formiddagen med Nina Refsnes i Nordisk kulturkontakt. All veiledning for alle organisasjoner blir i Kulturrådets lokaler i Bodø.

 

Om påmelding

Interessen har vært stor, og påmeldingsfristen for arrangementet har nå gått ut, men om du ikke har meldt deg på, så send oss gjerne en forespørsel HER, så gir vi deg tilbakemelding.  

Program:

10.00 Registrering og kaffe

10.30 Velkommen – Kirsti Saxi, fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse, Nordland fylkeskommune

10.45 Kreativt Europa Per Dehlin og Kristin Bolgård, Kulturrådet

11.30 Prosjekteksempel – Kreativt Europa: Erfaringer fra søknadsprosess og gjennomføring - Nordland teater

12.00 LUNSJ

12.45 EØS-ordningene Thea Breivik, Kulturrådet og Kristin Eliassen, Riksantikvaren

13.15 Støtteprogrammer Nordisk kulturkontakt Nina Refsnes, Nordisk kulturkontakt

13.45 BarentsKult Astrid Arnøy, Nordland fylkeskommune

14.00 Nord-Norges Europakontor Julie Bremnes, Nord-Norges Europakontor

14.15 Bodø2024 Arne Vinje, kultursjef, Bodø kommune

14.30-16.00 «Snakk med en tilskuddsordning» Gå fra bord til bord og møt representanter fra Kreativt Europa, EØS-ordningen, nordiske tilskuddsordninger, Barentsordninger, kommunen og fylket, for å få informasjon om hvilken tilskuddsordning som er aktuell for deg.

 

20. februar

Sted: Kulturrådets lokaler, Dronningens gate 18, Bodø – møterom i 3. etg.

09.00-15.00: Du kan få konkret veiledning for ditt prosjekt eller prøve ut ideer eller konkretisere ditt prosjekt sammen med Kristin og / eller Per fra Kulturrådet. Ca. 45 minutters veiledning per prosjekt. NB: FULLTEGNET (Du kan skrive deg på venteliste. Ellers er det fortsatt mulig å få tid på speed-date 19.2 i etterkant av informasjonsmøtet). Ta kontakt direkte HER for avtale. 

 

Påmelding: Interessen har vært stor, og påmeldingsfristen for arrangementet har nå gått ut, men om du ikke har meldt deg på, så send oss gjerne en forespørsel HER, så gir vi deg tilbakemelding.