Hopp til innhold

Kulturrådets årskonferanse 2021

Kulturrådet arrangerer årlig en konferanse som tar for seg et aktuelt tema i kulturlivet. I år er temaet er kunst og fellesskap og konferansen arrangeres på nye Munch i Oslo.

Foto: David Zadig

Foto: David Zadig

23. november 2021 kl. 10:00 - 15:30

Legg arrangementet i min kalender

Nye Munch, Oslo

Kulturrådet

Strømmes

Kulturrådet inviterer til årskonferanse med kunstens sosiale effekt og betydning på dagsorden. Med pandemien som bakteppe ønsker vi å sette søkelys på kunst som møteplass og som utgangspunkt for ulike typer fellesskap.

Hvordan oppstår, forandres og utspilles fellesskap i kunstneriske sammenhenger? Bidrar kunst til å åpne opp eller lukke sosiale fellesskap?  Hva mener vi når vi snakker om fellesskap, hva er felles for hvem? Og hva forventes når det settes kulturpolitiske mål om at kunst skal bidra til å skape og styrke sosiale fellesskap?

Endelig kan vi samles, og vi er veldig glade for å få holde arrangementet i det nye Munchmuseet i Oslo, men konferansen vil selvfølgelig også bli sendt digitalt, til de som ikke kan være fysisk til stede.


Hold av dagen til refleksjon og debatt om kunst og både samlende og friksjonsfylte fellesskap. 
Mer informasjon om program og påmelding vil komme i løpet av de neste ukene. 

 

Bildet er fra oppsetningen "Motorspycho med venner i eventyrskogen" under Teaterfestivalen i Fjaler i september 2021. Konserten er et samarbeid mellom Motorpsycho og De Utvalgte og dansere fra Fjaler.  Koreograf: Kristin Rygh, produsert av Teaterfestivalen i samarbeid med De Utvalgte. Foto: David Zadig