Hopp til innhold

Ovasjon - utviklingsprogram kulturell og kreativ næring - Bodø

Kulturrådet gir deg sjansen til å delta på et program som er skreddersydd for at du skal kunne bygge en bærekraftig bedrift av din kulturelle eller kreative kompetanse.

På OVASJON kan du få veiledning i forretningsutvikling og entreprenørskap. Foto: Marta Anna Løvberg

På OVASJON kan du få veiledning i forretningsutvikling og entreprenørskap. Foto: Marta Anna Løvberg

22. - 23. april 2020

Legg arrangementet i min kalender

Bodø

Kulturrådet / Entreprenerdy

På grunn av korona-situasjonen holdes kurset digitalt. Se mer informasjon på: https://www.ovasjon.no/.

 

Ovasjon passer for deg som vil bygge en bærekraftig bedrift av din kulturelle, kunstneriske eller kreative kompetanse - enten du er i oppstartfasen eller du har drevet en stund, og vil bli mer lønnsom.
Programmet er for bedrifter innen produksjon, distribusjon, markedsføring eller formidling av kunstneriske og kulturelle uttrykk innen kulturvern, musikk, design, mote, scenekunst, film, spill, visuell kunst, arkitektur og litteratur.

 

Skap en lønnsom bedrift av det du elsker å gjøre!

OVASJON  består av fysiske fagsamlinger, en digital arbeidsplattform, e-læring og veiledning, samt at du kan bli valgt ut til å få mentor i 10 måneder. 

Målet er at du lærer hvordan du finner og utvikler et marked/publikum for kulturprosjektet ditt, og hvordan du jobber i hverdagen for å skape en solid og lønnsom bedrift. 

På to fagseminarer, fra lunsj til lunsj får du arbeide med å utvikle forretningsidéen og forretningsmodellen din, og lære om hvordan du kan involvere kundene/publikum i arbeidet ditt. Du får også arbeide med mål og oppgaver i prosjektet ditt og hvordan du kan bruke dette til å lage en økonomisk kalkyle.

Egenandel for deltakelse NOK 1250.- (inkl mva), 
inkluderer lunsj og en nettverksmiddag  

Les mer og meld deg på: https://www.ovasjon.no/