Hopp til innhold

Søknadsfrist - Ovasjon - utviklingsprogram kulturell og kreativ næring - digitalt kurs

Søk om plass på Kulturrådets utviklingsprogram Ovasjon for å bygge en bærekraftig bedrift av din kulturelle eller kreative kompetanse. Høstens første kursrekke arrangeres digitalt 5. - 23. oktober.

På Ovasjon kan du få veiledning i forretningsutvikling og entreprenørskap. Foto: Marta Anna Løvberg

På Ovasjon kan du få veiledning i forretningsutvikling og entreprenørskap. Foto: Marta Anna Løvberg

24. september 2020

Legg arrangementet i min kalender

Kulturrådet / Entreprenerdy

Ovasjon passer for deg som vil bygge en bærekraftig bedrift av din kulturelle, kunstneriske eller kreative kompetanse - enten du er i oppstartfasen eller du har drevet en stund, og vil bli mer lønnsom.
Programmet er for bedrifter innen produksjon, distribusjon, markedsføring eller formidling av kunstneriske og kulturelle uttrykk innen kulturvern, musikk, design, mote, scenekunst, film, spill, visuell kunst, arkitektur og litteratur.

Skap en lønnsom bedrift av det du elsker å gjøre!

Ovasjon består av en rekke digitale fagsamlinger, en digital arbeidsplattform, e-læring og veiledning, samt at du kan bli valgt ut til å få mentor i ni måneder.

Målet er at du lærer hvordan du finner og utvikler et marked/publikum for kulturprosjektet ditt, og hvordan du jobber i hverdagen for å skape en solid og lønnsom bedrift.

Gjennom ni digitale fagseminarer får du arbeide med å utvikle forretningsidéen og forretningsmodellen din, og lære om hvordan du kan involvere kundene/publikum i arbeidet ditt. Du får også arbeide med mål og oppgaver i prosjektet ditt og hvordan du kan bruke dette til å lage en økonomisk kalkyle.

Egenandelen er NOK 625.- inkl alt

Start: 5/10


Les mer og meld deg på.