Hopp til innhold

Partnerseminar i Kosice, Slovakia

Bli med til en av Slovakias vakreste byer og møt spennende kunst- og kulturaktører, utvid nettverket ditt og finn et EØS-prosjekt du kan delta i! Reise og opphold dekkes av EØS-midlene.

12. - 14. juni 2019

Legg arrangementet i min kalender

Kosice, Slovakia

Kulturrådet

Til sommeren vil den første EØS-utlysningen på kunst- og kulturfeltet bli publisert. Kapasitetsbygging, entreprenørskap, publikumsutvikling og styrking av ytringsfriheten er blant temaene som vil være i fokus. 

Kulturrådet og det slovakiske regjeringskontoret inviterer i den anledning til et partnerseminar i Kosice, Slovakia 13. juni 2019. Her vil du få mulighet til å møte slovakiske aktører, utvide nettverket ditt og finne et prosjekt du kan delta i.
Reise og opphold dekkes av EØS-midlene.

Hold av datoene 12.-14. juni. Selve arrangementet vil finne sted 13. juni, med 12. og 14. juni som reisedager med lett program. 

Meld din interesse for å delta i Kosice ved å sende en kort e-post til EOS-kultursamarbeid@kulturradet.no med følgende informasjon på engelsk. 
Dette slik at vi kan dele informasjonen med våre slovakiske samarbeidspartnere, og skape et best mulig arrangement for alle deltakere. 

  • Ditt navn og organisasjon
  • Tematikk du er interesert i å samarbeide om
  • Har du allerede en samarbeidspartner? Hvis ja, oppgi navn og kontaktdetaljer slik at denne også kan bli invitert
  • Beskriv kort hvorfor du ønsker å delta på partnerseminaret, hva slags samarbeidspartner du ser etter, og om du allerede har en idé til et prosjekt

Dersom du får plass på seminaret vil du få bekreftelse på dette via e-post. Alle norske kunst- og kulturaktører kan delta. Det er i utgangspunktet plass til to personer per organisasjon, men dersom mange melder seg på kan dette bli begrenset til én representant.