Hopp til innhold

Søk støtte

EØS-midler

EØS-midler Slovakia

Se vedtakslister

Kultursamarbeid i perioden 2014 - 2021

I Slovakia går 2,5 millioner euro til kultursamarbeid i perioden 2014 - 2021.To utlysninger er planlagt. Den første utlysningen er planlagt for juni 2019.

Kulturrådet bidrar til utforming av kulturprogrammet og er kontaktpunkt for norske partnere. Programmet har et «Small Grant Scheme for Contemporary Arts and Culture”. Her er det obligatorisk med aktører fra giverlandene i hvert prosjekt.

Dette skjer fremover i Slovakia:

Mai/juni 2019 Søke om deltakelse på match-making seminar i Kosice, Slovakia 13. juni
5. juni 2019 Frokostseminar om kulturprogrammet i Slovakia hos Kulturrådet, Oslo.
12.-14. juni 2019 Match-making seminar i Kosice, inkludert to reisedager med lett program
Juni 2019 Utlysning reisestøtte 
Juni 2019 Prosjektutlysning
Høst 2019 Søknadsfrist prosjektutlysning

 

 

Åpne alle

Finn en prosjektpartner

Finn en prosjektpartner: Meld deg på partnerseminar i Slovakia!

I løpet av sommeren 2019 vil den første EØS-utlysningen på kunst- og kulturfeltet bli publisert. Kapasitetsbygging, entreprenørskap, publikumsutvikling og styrking av ytringsfriheten er blant temaene som vil være i fokus. 

Kulturrådet og det slovakiske regjeringskontoret inviterer i den anledning til et match-making seminar i vakre Kosice 13. juni 2019. Her vil du få mulighet til å møte slovakiske aktører, utvide nettverket ditt og finne et prosjekt du kan delta i.
Reise og opphold dekkes av EØS-midlene.

Hold av datoene 12.-14. juni. Selve arrangementet vil finne sted 13. juni, med 12. og 14. juni som reisedager med lett program. 

Meld din interesse for å delta i Kosice ved å sende en kort e-post til EOS-kultursamarbeid@kulturradet.no med følgende informasjon på engelsk. 
Dette slik at vi kan dele informasjonen med våre slovakiske samarbeidspartnere, og skape et best mulig arrangement for alle deltakere. 

  • Ditt navn og organisasjon
  • Tematikk du er interesert i å samarbeide om
  • Har du allerede en samarbeidspartner? Hvis ja, oppgi navn og kontaktdetaljer slik at denne også kan bli invitert
  • Beskriv kort hvorfor du ønsker å delta på match-making seminaret, hva slags samarbeidspartner du ser etter, og om du allerede har en idé til et prosjekt

Dersom du får plass på seminaret vil du få bekreftelse på dette via e-post. Alle norske kunst- og kulturaktører kan delta. Det er i utgangspunktet plass til to personer per organisasjon, men dersom mange melder seg på kan dette bli begrenset til én representant.